Els equips del TGN Bàsquet en el moment de l’aturada de la competició: l’infantil femení 07 A

By
Updated: maig 12, 2020

L’equip infantil femení 07 A disputava aquesta temporada la lliga de la categoria infantil de primer any en l’àmbit de tota Catalunya. En el moment de la suspensió de la competició, les noies que entrena Manuel Rubio havien iniciat la segona fase del campionat en el grup 03, és a dir, aquell que agrupava els 10 millors equips de tota la competició. En la primera fase, el TGN Bàsquet havia finalitzat tercer del seu grup amb un balanç d’11 victòries i 5 derrotes. Els cinc primers equips dels dos grups de la categoria jugarien pel campionat de Catalunya en una final a quatre que, a més, tenia el premi de la classificació per a la categoria Preferent B del pròxim curs.

Però les liles només van poder disputar un partit en aquesta segona fase. Va ser una derrota contra un dels grans clubs de Catalunya, el CN Sabadell (65-37), un equip que en el moment de l’aturada de la lliga ocupava la segona posició de la classificació (6 triomfs i 3 derrotes). El TGN Bàsquet era vuitè (3 i 6). Tot i que només s’havia disputat una jornada, el fet que cada equip constés amb 9 partits disputats s’explica perquè els resultats de la primera fase contra equips que s’havien classificat pel mateix grup en la segona, s’arrossegaven. Així, les tarragonines van passar al grup final amb un balanç de 3 victòries i 5 derrotes.

Quedaven encara 9 partits per jugar i el TGN Bàsquet es trobava a només un triomf de la quarta posició però el repte de la final a quatre no era gens fàcil perquè fins a quatre equips estaven empatats a quatre victòries. «No descartàvem res tot i la dificultat competitiva del nostre grup. Teníem opcions d’aconseguir la classificació si milloràvem el nostre joc. Havíem aconseguit l’objectiu inicial que era classificar-nos pel grup que aspirava al campionat i volíem continuar progressant», diu Rubio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *