Els equips del TGN Bàsquet en el moment de l’aturada de la competició: el conjunt infantil masculí 07 A

By
Updated: maig 21, 2020

L’equip infantil masculí 07 A del TGN Bàsquet estava en una bona disposició de fer l’assalt a la final a quatre del Campionat de Catalunya infantil de primer any. L’aturada de la competició (i posterior cancel·lació) va deixar el conjunt que entrena Pau Robert en quarta posició del seu grup (l’1), amb un balanç de 14 victòries i 6 derrotes, a dues victòries del tercer classificat, el Força Lleida, tres del segon, el CB Cornellà B i sis del primer, el Manresa B, invicte fins aleshores.

El sistema de competició indicava que els quatre primers dels dos grups de catorze equips que formaven la categoria havien de jugar una eliminatòria prèvia de quarts de final on els vencedors accedirien posteriorment a la tan desitjada final a quatre. El camí cap a aquest gran objectiu, de ser entre els quatre millors equips de Catalunya i somiar amb el títol hauria topat amb un escull molt important: el rival de quarts. Així, el TGN Bàsquet hauria d’haver jugat amb el primer classificat del grup 2, el Sant Josep B, que no havia perdut cap partit en les 20 jornades disputades fins aleshores.

La final a quatre atorgava, a més, un altre premi, el passi a la categoria Preferent B la pròxima temporada. Ara això haurà d’esperar.

«Al principi de la temporada ens va costar agafar el ritme i la constància necessària en els entrenaments i en els partits, així com  fer el canvi de xip per començar a jugar contra equips de Barcelona», explica Pau Robert que destaca que l’equip va ser capaç d’anar «madurant» amb el pas de les jornades i competir molt bé contra rivals teòricament superiors. «L’objectiu principal de la temporada era fer aquest salt de qualitat i aquest canvi de mentalitat per treballar i entrenar de manera constant per tal que l’equip millorés», afegeix Robert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *