Els equips del TGN Bàsquet podran seguir entrenant gràcies a les instal·lacions a l’aire lliure del Vedruna Sagrat Cor

By
Updated: gener 5, 2021

Nou contratemps en el món de l’esport. La nova normativa anunciada ahir per la Generalitat de Catalunya i publicada al Diari Oficial de l’administració catalana (DOGC) suposa un pas enrere en la pràctica esportiva arreu del país enmig de l’avantsala d’una tercera onada de Covid-19. Les noves mesures prohibeixen la pràctica esportiva en recintes tancats i només la permeten a l’aire lliure amb una restricció del 50% de l’aforament. Per tant, el pavelló del Sagrat Cor restarà tancat, però les instal·lacions de l’escola Vedruna Sagrat Cor, amb cinc pistes a l’aire lliure, permetran que els equips del TGN Bàsquet puguin continuar els seus entrenaments, tot i que aquells jugadors que no siguin de Tarragona no ho podran fer perquè les mesures anunciades pel Govern contemplen el confinament municipal.

La Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) ja ha anunciat que les competicions, previstes pel cap de setmana del 16 i 17 de gener d’enguany, no es podran dur a terme (de fet, les noves restriccions governamentals per la Covid-19 entren en vigor demà passat, 7 de gener, i durant 10 dies, és a dir, fins al 17 de gener). La Federació no ha anunciat una nova data, però cal pensar que les circumstàncies actuals ajornaran el començament de les competicions, com a mínim, algunes setmanes més perquè molts clubs no podran entrenar de cap manera, en disposar només d’instal·lacions cobertes.

En un any tan difícil com aquest, el TGN Bàsquet s’ha d’adaptar novament a les circumstàncies, per això la direcció tècnica està treballant de valent per reorganitzar els entrenaments després de perdre la possibilitat d’exercitar-se dins del pavelló. Els nous horaris de cada equip estaran llestos durant les pròximes hores i es faran arribar als respectius entrenadors per tal que el 7 de gener es pugui continuar amb l’activitat esportiva del club en aquesta nova (enèsima) realitat.

 

DIARI OFICIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

FEDERACIÓ CATALANA DE BÀSQUETBOL

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *