Els equips del TGN Bàsquet tornen als entrenaments després del confinament (inclou vídeo)

By
Updated: juny 1, 2020

Molta precaució i una responsabilitat que, de vegades, no es veu ni en adults. Les joves jugadores de l’aleví femení de 5è han tingut l’honor i el privilegi de ser les primeres basquetbolistes del TGN Bàsquet —un club amb 34 equips— a tornar a trepitjar la pista del pavelló del Sagrat Cor. Eren les 11 h del matí de dilluns 1 de juny quan el bàsquet ha revifat al poliesportiu lila després de tres mesos de silenci.

Però res és encara com abans. Amb la regió sanitària de Tarragona encara amb fase 2 i el país sota l’estat d’alarma, fer esport no és tan fàcil com mesos enrere. Les jugadores i els jugadors del TGN Bàsquet han començat avui una rutina molt diferent. D’entrada, només accedir al pavelló s’han de rentar les mans. No poden tenir contacte amb els seus companys d’equip, no poden utilitzar els vestidors i, per tant, han de venir canviats de casa i, conseqüentment, no es poden dutxar. Tampoc poden fer servir els lavabos excepte en cas de gran necessitat i, si tenen set, han de beure de l’ampolla que duen des de casa perquè la font s’ha precintat.

Els entrenaments pròpiament dits són diferents també. Per evitar el contacte amb els companys —en una altra mesura de precaució— es fa tècnica individual i tir. Els integrants dels equips es reparteixen entre les sis cistelles del pavelló per evitar que hi hagi més de dos jugadors a cada bàsquet.  Els entrenadors porten mascareta i no poden agafar cap pilota dels seus jugadors per mostra un exercici, sinó que han de fer servir sempre la seva. Ningú pot entrar al pavelló després de l’inici de l’entrenament que dura 45 minuts efectius, deixant els altres 15 minuts per organitzar l’entrada i la sortida.

Un cop acabada la sessió d’entrenament, els jugadors surten de les instal·lacions per un altre recorregut diferent del de l’entrada. Així, si quan accedeixen al pavelló ho fan per la porta del poliesportiu, a l’hora de sortir ho fan per la porta de l’església de l’escola Vedruna Sagrat Cor, creuant la pista vermella exterior. D’aquesta manera s’evita la coincidència entre diferents equips.

Ha estat una tornada diferent, inèdita en una represa de l’activitat esportiva com pot ser la tornada de vacances. Aquest estiu serà diferent perquè just quan habitualment finalitzava la competició, ara reneix l’esperança.

 

GALERIA DE FOTOGRAFIES

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *