Els equips federats del TGN Bàsquet comencen la lliga aquest cap de setmana

By
Updated: setembre 28, 2017

El nombrós contingent d’equips del TGN Bàsquet comença aquest cap de setmana la lliga. Així, dels 24 conjunts federats —sènior A inclòs— 16 inicien la competició aquest dissabte. La gran novetat és que els equips de minibàsquet han avançat l’inici de la lliga un mes en relació a les altres temporades perquè aquest curs estan sota el paraigua de la federació catalana de bàsquet i no del Consell Esportiu del Tarragonès com fins ara. Així, els equips des de la categoria alevina (inclosa) a sènior juguen en lligues organitzades per la federació mentre que els prebenjamins i benjamins (9 equips en total) queden inclosos en competicions dels consells esportius. «El fet d’haver començat abans ens ha obligat a tots a preparar-nos amb més antelació, treballant de valent. Fins ara, els alevins començaven el primer cap de setmana de novembre, o sigui, un mes després que ara», explica Raül Bonet, director esportiu del TGN Bàsquet, que assegura que algunes temporades les lligues en categories inferiors van ser organitzades conjuntament per la federació i els consells.

La inclusió d’equips alevins dins les competicions de la federació també ha obligat els clubs a ser diligents pel que fa a amb les revisions mèdiques, que són obligatòries a la federació catalana i imprescindibles per tal de poder inscriure els jugadors.

Cal esmentar que el sènior A no juga aquest cap de setmana tampoc perquè li toca jornada de descans. La setmana passada no va jugar perquè el matx que havia de disputar contra el CBF Cerdanyola al Sagrat Cor es va ajornar pel dia 3 de novembre a les 20.45 h.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *