Els jugadors preinfantils i infantils del TGN Bàsquet que formin part del seu grup bombolla lectiu del Sagrat Cor també podran entrenar-se

By
Updated: novembre 16, 2020

Si fa un parell de setmanes eren els equips de cistella mini, a partir d’avui també ha pogut començar a entrenar-se els jugadors i jugadores en edat preinfantil i infantil del TGN Bàsquet que són alumnes de l’escola Vedruna Sagrat Cor i no trenquen el seu grup bombolla lectiu. És a dir, els basquetbolistes que formen part del club lila podran entrenar-se només amb els seus companys de classe (nois i noies). Es formen així grups mixtos, tal com han estat fent els equips mini. I entrenant amb mascareta.

El fet de poder realitzar entrenaments dins de les instal·lacions del Sagrat Cor és possible perquè s’entén com una extraescolar més de l’escola. Per aquest fet, però, no poden entrenar-se jugadors i jugadores del club d’altres centres educatius o barrejar alumnes del Sagrat Cor si no comparteixen aula durant la seva jornada lectiva. «Això ens permet que almenys una part dels jugadors que tenim puguin entrenar. Si amb els mini vam poder mantenir l’activitat amb 140 basquetbolistes, ara, amb els preinfantils i infantils, en sumem 50 més», diu Raül Bonet, director esportiu del TGN Bàsquet.

El TGN Bàsquet, per tant, continua treballant per tal que, dins de la normativa i les restriccions marcades per la Generalitat de Catalunya, els seus jugadors i jugadores, sempre que sigui possible, puguin continuar entrenant-se.

 

FOTO: un equip de cistella mini entrenant-se fa un parell de setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *