El Mini Fem acaba 5è de Catalunya!

By
Updated: juny 12, 2024

L’Aleví femení A de 6è ha finalitzat la temporada en una meritòria 5a posició als Campionats de Catalunya del Nivell A2 celebrats a Girona el cap de setmana passat del 8 i 9 de juny.

L’equip entrenat per Nacho López i Blanca Barrero no tenia fàcil l’inici de campionat ja que s’enfrontava en el primer partit al primer cap de sèrie dels equips de Barcelona, el CB Torelló. El partit va estar molt renyit durant els primers 4 períodes gràcies al plantejament defensiu de les tarragonines que van posar dificultats a les torellenques amb un resultat d’empat a 26. A partir del 5è quart una devallada defensiva de les del Saco juntament amb el desencert en els tirs lliures (fins a 21 tl fallats per només 4 l’equip contrari) van condemnar a les blaves amb el resultat final de 33-47. Posteriorment el Torelló es va proclamar campió de Catalunya.

En el segon partit de la jornada les del SACO van ser més superiors que l’UCAP, segon classificat de Girona, que tot i que les va costar agafar el ritme de partit fins el 3r quart, van finalitzar el partit amb el resultat a favor de 81-55.

Finalment en la jornada matinal del diumenge, les nostres es van enfrontar al UE Mataró BFM en el que va ser el partit de major intensitat del campionat, pel gran nivell tècnic de joc de les mataronines que va saber contrarestar el SACO 12A demostrant en l’últim partit de temporada una gran solidesa de joc tàctic col•lectiu tant a nivell ofensiu com defensiu. El marcador final va ser de 56-75. (Anteriorment, els dos equips ja s’havien enfrontat anteriorment en el Torneig del Molinet a Barcelona amb un resultat de 42-51 a favor de les grogues.)

En definitiva, satisfacció plena pel paper fet en els campionats i pel bon nivell de joc col•lectiu i individual mostrat per les jugadores al final de la seva etapa en minibàsquet. Enhorabona noies!