Llums i ombres de l’infantil femení P contra el Barça CBS (44-93)

Updated: abril 13, 2016

L’equip infantil femení P del TGN Bàsquet va perdre contra el Barça CBS en un partit que va anar de més a menys. El conjunt que entrena Agustí Oriol va fer segurament els millors minuts de la temporada a l’inici, quan va ser capaç de dominar el matx contra un rival sobre el paper molt superior.

Així, el TGN Bàsquet va finalitzar el primer període amb un avantatge d’1 punt (16-15) i, tot i la reacció visitant, perdia per només 10 punts 5 minuts després (29-39). Aquest canvi en la dinàmica, però, va ser decisiu i les locals van notar-ho mentalment, deixant de jugar amb la intensitat que havien exhibit fins aleshores. El Barça CBS va acabar guanyant amb molta claredat.