La trobada d’escoles del TGN Bàsquet: els més petits entren en acció

By
Updated: desembre 12, 2019

Les pistes de l’escola Vedruna Sagrat Cor seran l’escenari aquest dissabte dels primers partits «oficials» dels jugadors més petits del TGN Bàsquet. El club lila organitza durant tot el matí la primera trobada d’escoles de la temporada, una iniciativa que permetrà veure en acció els equips d’escola P4 i P5 que fins ara només han entrenat perquè amb aquestes edats encara no hi ha lliga.

Serà un dia emocionant no només pels joves basquetbolistes, sinó també pels entrenadors —i pels pares, evidentment— que veuran per primera vegada com afronten un partit els seus deixebles contra joves esportistes d’altres equips. Les pistes exteriors del Sagrat Cor s’ompliran amb un total de 12 partits des de dos quarts de deu del matí i fins a la una del migdia. A banda dels equips de P4 i P5 també jugaran els prebenjamins femenins i masculins. Alguns d’ells  (en el quadre, amb color vermell) disputaran els respectius partits de lliga de la competició del Consell Esportiu.

Serà, per tant, una bona oportunitat per veure les primeres evolucions de les futures estrelles del TGN Bàsquet en una matinal molt especial.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.