Torna el Play Bàsquet, l’activitat més lúdica entre pares i jugadors

By
Updated: octubre 29, 2015

Aquest dissabte 21 d’octubre el TGN Bàsquet organitza novament la jornada més divertida i lúdica de tot el curs basquetbolístic. De les 11.30h del matí i fins a la 1 del migdia, el club lila posa en marxa el Play Bàsquet, una activitat destinada als jugadors des de la categoria d’escola mixta de P5 fins a benjamí en què els pares poden participar en diferents jocs amb els seus fills. Així, pilota caçadora, el mocador, les gerres, relleus i el tres en ratlla són alguns dels jocs de tota la vida que es faran sota la supervisió d’un entrenador del club.

“Es tracta de trencar una mica el gel entre pares i jugadors dels diferents equips del club, de passar una bona estona i conèixer altra gent que també forma part de l’entitat”, diu Montse Martí, responsable del Play Bàsquet. Així, un cop arriben els participants es fan els diferents equips, barrejant jugadors de les diferents categories. Els equips es distribueixen en les cinc estacions, on en cadascuna hi haurà un joc com els que s’ha esmentat anteriorment i cada equip haurà de passar obligatòriament per totes aquestes estacions.

El resultat és un matí de diversió entre pares i fills que interactuen amb altres pares i jugadors. Una jornada destinada a enfortir els vincles i fer club i començar la temporada de molt bona manera.

En acabar, a les 13.10 h, s’oferirà un aperitiu per a tots els participants.

play_basquet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *