Ester Farré, convocada per la selecció tarragonina 3X3 que s’enfrontarà a Espanya

By
Updated: juny 9, 2015

La jugadora del Nemser TGN Bàsquet Ester Farré ha estat convocada per formar part de la selecció tarragonina de bàsquet 3×3 que s’enfrontarà el pròxim 19 de juny a la selecció espanyola i la selecció andorrana. Farré, que ha completat un curs magnífic en el quadre lila, té experiència en Lliga Femenina i Lliga Femenina 2, un fet molt important a l’hora de jugar contra un rival, Espanya, que comptarà amb jugadores de la màxima divisió estatal, com Arantxa Novo o Esther Montenegro, per exemple. “Elles han fet un equip molt fort físicament. Intentarem plantar cara, tot i que serà complicat”, asegura Farré.

Aquesta competició 3×3 es jugarà previsiblement al pavelló del Serrallo -la federació espanyola exigeix una pista amb parquet- i es disputarà el dia 19 de juny, tot i que els horaris dels partits encara no estan confirmats. El dijous 18 de juny serà el dia dedicat als entrenaments, moment en el qual les jugadores es podran conèixer i tenir el primer contacte. L’entrenador de la selecció tarragonina 3×3 serà Jaume Bouguarout Prat, del Reus Ploms (Copa Catalunya). “No he jugat mai un 3×3 de competició, sinó que ho he fet amb amigues, en aquells tornejos d’estiu. Pel que he pogut veure i m’han explicat, a nivell competitiu és molt dur perquè el ritme és altíssim i no tens temps a badar”, afirma Farré.

Aquests partits de la selecció espanyola a Tarragona es fan per promocionar els Jocs Mediterranis en què el bàsquet, en lloc de jugar-se amb la tradicional fòrmula del 5×5, es disputarà en la modalitat de 3×3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *