Fer-se soci del TGN Bàsquet: molt més que formar part d’un club esportiu

By
Updated: novembre 29, 2018

Formar part del TGN Bàsquet és formar part de la història bàsquet tarragoní de les últimes dues dècades. Tot i la seva joventut, el club ha sabut convertir-se en referent de l’esport de la cistella a la ciutat i a la demarcació de Tarragona gràcies a la seva constància. El carnet de soci del club que es va posar en marxa el curs passat, és un pas més cap al creixement de l’entitat, que vol apropar a tots els seus integrants i aficionats a l’essència que el caracteritza. Malgrat el creixement exponencial del TGN Bàsquet, una de les seves principals característiques és no haver oblidat els seus orígens, l’orgull de recordar la seva procedència.

Aquest creixement ha estat fruit de la feina incansable dels seus fundadors, molts dels quals encara formen la Junta Directiva de l’entitat, i de tots aquells que han passat pel club desenvolupant moltes tasques: jugadors i jugadores, entrenadors i entrenadores, pares i mares, simpatitzants, aficionats… Tothom ha posat el seu petit gra de sorra perquè el TGN Bàsquet sigui actualment allò que és: un club que compta amb 34 equips que van des de les categories de P4 i P5 fins a sènior, amb l’equip de Copa Catalunya Femenina (la màxima categoria del bàsquet català) com a principal estendard.

En els inicis, aquells enamorats del bàsquet que van fer les seves primeres passes en aquest esport a les pistes de l’Escola Vedruna Sagrat Cor, van començar amb pocs recursos però tenien una motxilla plena d’il·lusió i ganes de treballar. La feina ben feta i la gestió seriosa han dut al club a ser completament autosuficient econòmicament, sense d’haver de dependre de grans subvencions d’administracions públiques per aconseguir fer rutllar la institució. Ans el contrari, la capacitat de generar ingressos i, sobretot, de no malbaratar els diners ha permès el TGN Bàsquet equilibrar els comptes i ser amo de les seves pròpies decisions. El Torneig de Cambrils n’és el principal exemple. Quan es va fer la primera edició, molts van titllar l’entitat lila de somiadors i van pronosticar el fracàs del campionat perquè es feia fora de Tarragona, a Cambrils. Actualment i de fa molts anys, el Torneig és un èxit i fins i tot s’ha hagut de limitar el nombre d’equips participants per oferir la qualitat que el club desitja (el rècord és de 80 equips).

El carnet de soci del TGN Bàsquet materialitza l’orgull de formar part de la família lila. Un document identificatiu que referma el sentiment de pertinença però, a més, comporta grans avantatges pels seus titulars. D’un parell d’anys ençà, l’entitat ha vist com nombroses empreses han decidit confiar en la bona gestió i la bona feina en l’esport base del TGN Bàsquet que, a més, sempre s’ha caracteritzat per la seva aposta en el bàsquet femení.

Alguns d’aquests patrocinadors ofereixen descomptes i promocions a tots els que tinguin el carnet de soci del TGN Bàsquet, un motiu més per aconseguir-lo. Els principals avantatges són:

Telepizza: pizza mitjana de fins a cinc ingredients o especialitat per només 5,95 euros (aquest preu només es vàlid per a recollida al local, no per peticions a domicili) Un descompte de gairebé el 35% sobre el preu de venda al públic.

Autoescola Nico: el carnet de conduir B, podran fer-ho per 400 euros, en una oferta que inclou la matrícula, les classes teòriques, la tramitació de l’expedient, el primer examen teòric, el material didàctic i, atenció, 12 classes pràctiques (dues més de l’oferta habitual de l’Autoescola Nico) i, a més, l’examen pràctic.

Farmacia Rovira: 5% de descompte en tots els productes que no siguin medicaments.

Sport Gym:  matrícula gratuïta. Els preus de l’any 2019 pels socis són: sala fitness i cardio (31 euros/mes), sala fitness i cardio més classes (37 euros/mes).

Panishop: 10% de descompte en tortells de Reis,  mones, coques Sant Joan  i panellets.

El preu del carnet del TGN Bàsquet és de només 10 euros (un sol pagament) i es pot aconseguir si aneu a la pestanya Socis d’aquest lloc web i cliqueu en l’enllaç que us durà a un formulari online on podreu fer els tràmits còmodament i en molt poc temps.

Aquest és el vídeo de la campanya de socis d’aquesta temporada. “Tenim el cor lila”:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.