Festa final de temporada: Play Bàsquet i sopar de club

By
Updated: juny 11, 2019

Aquest dissabte 15 de juny el TGN Bàsquet posa punt final a la temporada 2018-2019 amb una jornada festiva. El club lila organitza dos actes que de fa uns anys són fixes en el calendari del club i que esdevindran una tradició en molt poc temps: el Play Bàsquet i el sopar de final de temporada.

El Play Bàsquet, una activitat que habitualment es feia a l’inici de temporada com una iniciativa que permetia reunir jugadors de l’escola (P4 i P5) i equips mini (tradicionalment fins a benjamins, però en aquesta edició fins a alevins inclosos) amb els pares, tot fent jocs amb els seus fills. Això provocava que jugadors i jugadores i pares i mares coincidissin tots junts tot jugant i així es coneguessin abans d’afrontar la temporada. Aquest curs, per problemes d’agenda, no va ser possible fer-ho al començament i s’ha decidit fer-ho com a final de campanya i celebrar així el final del curs basquetbolístic, en una gran festa de jugadors i jugadores i familiars. El Play Bàsquet començarà a les 10.30 h del matí i fins a les 12 h. Tot just després s’oferirà un refrigeri als assistents.

L’activitat del Play Bàsquet també té en compte que els més petits necessiten —i s’han guanyat— una festa de final de temporada tot tenint en compte que no poden assistir (perquè es faria molt tard per a ells) al sopar de final de campanya que es farà a la nit. Aquest sopar se celebrarà, com sempre, al pavelló del Sagrat Cor. Les portes s’obriran a les 20.45 h. A banda de l’àpat hi ha previstes algunes sorpreses pels assistents.

Els menús són:

ADULT (20 €)
Fideuà
Rodó de vedella
Gelat

INFANTIL (15 €)
Plat combinat:
Pit de pollastre
2 talls de pernil dolç
1 tall de pizza
1 tall de truita de patates
Gelat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *