Fins a 7 equips del TGN Bàsquet participen al torneig Germà Ramón Bosch de la Salle Reus

By
Updated: abril 30, 2015

El TGNB Bàsquet tindrà una presència destacada en un campionat de la demarcació en el qual aportarà fins a 7 equips. Així, el prebenjamí masculí, el benjamí femení de 4art, el benjamí masculí de 4art,  l’aleví femení de 5è, l’aleví femení de 6è, aleví masculí blau i aleví masculí blanc, participaran en la 34ena edició del Torneig de Minibàsquet Germà Ramon Bosch de la Salle Reus.

El campionat es disputa des d’avui i fins el pròxim diumenge 3 de maig i els partits es jugaran en diferents instal·lacions de la ciutat de Reus: pavelló del Reus Ploms, pavelló de la Salle Reus, Pavelló Olímpic i pistes exteriors de la Salle Reus.

Aquest torneig suposa l’oportunitat de valorar el treball fet fins ara, al final de temporada, i poder competir amb equips de la resta de Catalunya i l’estat. La presència del TGN Bàsquet consolida el paper del club lila en el treball de les categories de base, de la qual n’és un referent a la demarcació.  Així, hi haurà conjunts com el Nou Bàsquet Castelló, l’Stadium Casablanca, FC Barcelona, Horta Godella, Força Lleida, Delfos Cornellà, Girona, Joventut Hospitalet i altres equips de la demarcació de Tarragona.

HORARIS DELS PARTITS

ESCOLA

MINI FEMENÍ A

MINI FEMENÍ B

PRE MINI FEMENÍ

PRE MINI MASCULÍ 

MINI MASCULÍ A

MINI MASCULÍ B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *