Francesc Cremades, nou preparador físic del TGN Bàsquet B

By
Updated: octubre 15, 2015

El TGN Bàsquet ha incorporat al seu cos tècnic un preparador físic per millorar les prestacions de les jugadores durant la temporada. L’encarregat de posar a punt les noies que entrena Sergi Farré és Francesc Cremades (20/12/1989), llicenciat en ciències de l’activitat física i l’esport i que compta amb un màster de dos anys en Esports d’equip, especialment bàsquet.

Cremades va ser jugador de bàsquet amb el Puigcerver i el Reus Ploms i va ser l’encarregat de la preparació física de l’equip professional del CBT a la lliga LEB Or (segona màxima categoria estatal) el 2011. També ha estat entrenador al Puigcerver i La Selva del Camp. “Tenim un equip amb moltes ganes de treballar, i això és essencial. No serveix de res fer una bona planificació si les jugadores no volen esforçar-se i aquest no és el cas. El nostre principal objectiu és augmentar el ritme de joc, que les jugadores puguin fer molts esforços intensos de curta durada moltes vegades durant un partit”, explica Cremades.

El nou preparador físic del TGN Bàsquet B, també vol incidir en la prevenció de lesions perquè a l’equip hi ha jugadores que han partit recentment algunes lesions importants. “Tenim antecedents de trencaments de lligaments creuats i també lesions de turmells. Hem de fer un treball preventiu perquè no hi hagi problemes en aquest sentit”. Cremades, que es coordina amb el preparador físic del primer equip, Aleix Bordas, també té en compte la preparació física de jugadores del sènior B que entrenen i també juguen amb el TGN Bàsquet A. “Si es tracta de jugadores que fa anys que competeixen i ara fan dobles sessions d’entrenament i, fins i tot, juguen dos partits, hem de vigilar una mica la càrrega de treball. Per la resta no cal patir, estem parlant de jugadores joves que entrenen tres vegades per setmana, poden fer-ho perfectament”, diu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *