Gran actuació dels set equips del TGN Bàsquet que han participat aquest cap de setmana al torneig Claudio García Ucero a Saragossa

By
Updated: maig 14, 2018

Cap de setmana d’expedició basquetbolística al TGN Bàsquet. Fins a 7 equips del club lila han participat en el torneig Claudio García Ucero, que organitza Doctor Azúa, un dels clubs que acudeix regularment al torneig de Cambrils amb un bon grapat d’equips.

Així, el TGN Bàsquet va organitzar una sèrie d’autobusos que van dur els equips benjamí femení de 3r, benjamí masculí de 3r,  aleví femení de 5è, aleví masculí de 5è A, aleví masculí de 5è B, preinfantil femení B i preinfantil masculí a la ciutat de Saragossa, on es va disputar el campionat.

L’actuació dels equips del club lila va ser molt destacada. Així, el preinfantil femení B i el preinfantil masculí van ser campions en les seves categories mentre que el benjamí femení de 3r va ser subcampió.

Així, el preinfantil femení B va aixecar el trofeu de campiones després de vèncer el Fuenfresca (64-58) en un matx on va necessitar dues pròrrogues. Amb anterioritat les noies que entrena Noe Ayete havien guanyat el Corazonistas de Madrid per 52-46 i l’amfitrió, el Doctor Azúa per 33-41. L’equip lila va haver de sobreposar-se a dues lesions, una en cada partit, per això el seu èxit va tenir un gran mèrit.

L’altre equip preinfantil, el masculí, també va ser campió. Els tarragonins van guanyar La Paz a la final per 46-36. Abans, però, també havien vençut els dos partits anteriors: contra Doctor Azúa (32-43) i contra Veritas (28-47).

Dels altres equips, el benjamí femení de 3r va quedar subcampió després de perdre la final contra l’Alierta (52-54). Les noies del SACO van fer un gran paper perquè anteriorment havien guanyat a Corazonistas de Madrid (52-8) i Las Rozas (40-15).

El benjamí masculí de 3r, per la seva banda, va guanyar un dels tres partits que va disputar. Així, els liles van derrotar el Veritas (57-20) en el primer matx que van disputar però després van caure contra Las Rozas (17-53) i Doctor Azúa (37-33).

En categoria alevina, l’equip femení de 5è no va poder guanyar cap partit tot i competir en cada matx. Així, el SACO va perdre contra Ardoi (64-23), CN Helios (22-74) i Corazonistas Madrid (58-40).
L’aleví masculí de 5è A va jugar a la lligueta de 6è, per tant, tot un repte. L’equip del TGN Bàsquet va perdre els tres partits que va disputar, contra Marianistas (46-72), Alierta (70-51) i Doctor Azúa (95-45).
Finalment, l’aleví masculí B va guanyar un dels tres partits que va disputar. El triomf va ser contra l’Anejas Teruel per 45-37. Després, però, no van poder vèncer el Doctor Azúa (59-38) i van caure també contra Brains (53-28).
«Ha estat un gran torneig pels nostres equips. Els nens han jugat amb molta intensitat i s’ha pogut veure l’evolució del treball que s’ha fet durant la temporada», diu Montse Martí, responsable de l’expedició del TGN Bàsquet al torneig Claudio García Ucero. Martí destaca també les bones instal·lacions que l’organització del torneig ha posat a disposició dels equips, amb un molt bon allotjament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *