Gran inici i gran final del júnior femení A contra La Selva (74-58)

Updated: novembre 23, 2013

El júnior femení A del TGN Bàsquet va aconseguir una victòria lluïda contra La Selva després de fer un inici de partit brillant i un final abassegador. Les noies que entrena Jordi Crespo van començar de manera extraordinària i així van començar a arribar les primeres diferències. La defensa local era bona i això va donar confiança a l’atac. El TGN Bàsquet movia la pilota en criteri i d’aquesta manera van arribar els 3 triples en només 5 minuts. Amb tot, La Selva va reaccionar i això va coincidir amb una davallada en el ritme de joc de les locals. Les diferències s’anaven escurçant fins que a tres minuts del final l’avantatge era només d’un punt favorable a les locals. Quan menys ho semblava, el TGN Bàsquet va experiementar una explosió de joc i va fer un parcial de 15-0 que va noquejar completament el seu rival. Cal destacar la gran feina ofensiva de Vidal que, amb 26 punts, va liderar el seu equip.

NEMSER TGN BÀSQUET A 74

CB LA SELVA 2 58

TGN Bàsquet A: García (9),Vidal (26), Rodríguez (11), Salla (5) i Giménez (6) –cinc inicial- Massagué, Roig, Gil, Gebellí (10), Roda, Tibau(7) i Torrents. Triples 4: 2 Giménez, 1 Gebellí i Rodríguez. Tirs lliures 14/24. Faltes: 19.

CB LA SELVA 2: Juanpere (14), Toledano (2), Muntas (6), Llagostera (2) i Cañellas (8) – cinc inicial- Muntas (4), González (2), Ribeiro (2), Huguet (7), Ejimeno (9) i Fort (2) Triples cap. Tirs lliures 14/22. Faltes 22

Parcials: 26-10 / 13-18 (39-28 descans) / 15-22 / 20-8