Gran nivell de joc en la segona edició del 3×3 Any Nou del TGN Bàsquet

By
Updated: gener 9, 2017

Dissabte passat es va disputar la segona edició del 3×3 Any Nou que organitza el TGN Bàsquet. Es tracta de la competició d’aquest tipus més matinera de l’any i la resposta va ser molt bona per part tant de participants com de públic, perquè les graderies del pavelló del Sagrat Cor es van omplir durant tot el matí. Destacar que entre els equips participants —des de categoria alevina fins a sèniors i veterans (+35 anys)—, hi havia jugadors de molta categoria com, per exemple, Eloi Galofré i Laura Pascual, ambdós seleccionats per jugar l’All Star de Copa Catalunya de la Federació Catalana de Bàsquet.

Enguany hi va haver un concurs de triples també que van guanyar Wiltmer Luna en sènior masculí, Megan Kathleen en sènior femení, Borja Salas en categoria cadet i infantil masculí i Pau Espallargas en categoria alevina.

Pel que fa a la competició pròpiament dita, els vencedors van ser els equips de Lagrimita (sènior masculí), Pasku Allstar (sènior femení), Tarragona Squad (cadet masculí), 3,25 (cadet femení) i Kiti Pasa (alevins).

 

GALERIA D’IMATGES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.