Gran partit del Júnior femení de 1r any!

Updated: novembre 25, 2022

Gran partit del Júnior femení de 1r any a casa contra un rival que portava un bon inici de lliga i que portava un balanç millor que les noies del TGN,  que buscaven millorar la seva confiança competint contra un rival del mateix nivell. Així doncs, gran victòria del conjunt lila contra Sabadell BQ (64-55).

El tret de sortida va ser força igualat, les defenses superaven als atacs per posar un 10 a 12 al minut 10. Els dos equips alternen bons minuts, però no hi ha diferències significatives al descans, 30 a 29.

El tercer període va ser el millor del partit, les visitants es van topar amb un equip contundent des del darrere amb una gran defensa i aprofitant les bones opcions d’atac per fer un parcial de 15 a 9 per assolir un petit avantatge abans del període final.

Al darrer quart va ser una muntanya russa, on les visitants van sortir molt endollades i al minut 36 tenien 5 punts per damunt de les liles que van fer un final de partit increïble, amb una gran defensa, recuperant pilotes, controlant el rebot i un gran encert per donar la volta al marcador i aconseguint la màxima avantatge al final 64 a 55.

TGN BÀSQUET 06A 64 – SABADELL BQ 55

PARCIALS: 10-12, 20-17, 15-9 i 19-17

TGN BÀSQUET 06A: González (5), Canals (9), Picó (10), Díez (13), Ral (13) -cinc inicial- Muiño (6), Sanromà (6), Lapuente i Villena (2). 4 triples: 2 Ral, Díez i Canals. LES XIFRES DEL PARTIT: Tirs lliures: 12/20. Faltes: 27. Eliminats: González min 34 i Ral min 37

SABADELL BQ: Moya (12), Canet (6), García (2), Rovira (4), Currius (11) -cinc inicial- Sánchez (2), González, Gil (7), Edo (7) i Llinares (4). 2 Triples: 2 Gil. LES XIFRES DEL PARTIT: Tirs lliures: 21/33. Faltes: 20. Eliminats: Cap.