Helena Cortiella renovada!

By
Updated: juliol 4, 2022

L’Helena Cortiella seguirà una temporada més al club Lila i s’uneix al grup de renovades per a la temporada 22/23 del Sènior de Copa Catalunya. D’aquesta manera, el nou tècnic Marc Rovirosa s’assegura la continuïtat de la base un curs més. Cal destacar que l’Helena és la quarta renovació oficial després d’anunciar la continuïtat de la Laura Pascual, la Judit Garcia
i la Marta Ferrús.

El curs vinent serà la tercera temporada de la número 6 al Sènior del TGN Bàsquet. Cortiella explica els motius de la seva renovació amb el conjunt Lila: ”El projecte és molt atractiu i tinc moltes ganes de seguir competint.” I afegeix: ”La cohesió de grup que hem anat formant aquests anys també ha estat un factor clau. Considero que la manera de tirar endavant aquest projecte és fer-ho juntes. Som una pinya tant dins com fora de la pista i això és el més bonic.”

Sobre els objectius que es marca per la temporada 22/23: ”Espero una competició d’alt nivell, la qual cosa ens requerirà treballar dia a dia a la màxima intensitat. Si fem bé la feina els resultats arribaran, però sóc conscient que no serà fàcil i que haurem de treballar molt per aconseguir estar el més amunt possible.” Finalment, ens descriu el famós #ADNTGN: ”Fa dos anys que vaig arribar al TGN i en aquest període de temps podria descriure’l com un sentiment que ens identifica tant dins com fora de la pista. Formar part d’aquest equip és enriquidor perquè tothom et rep amb els braços ben oberts.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *