Impecable primera victòria de l’any contra el CB Cornellà (47-69)

Updated: gener 21, 2022

El TGN Bàsquet va aconseguir una victòria impecable a la pista del CB Cornellà, tot demostrant que l’equip lila està en plena forma.

La sortida inicial de les liles ser molt intensa en defensa i amb molta mobilitat en atac, cosa que les va permetre annotar amb facilitat. El primer quart acabava amb un resultat favorable pel TGN de 13-22. Durant el segon període les de Cornellà van escurçar distàncies en el marcador apujant el nivell defensiu. Les del TGN van tenir problemes a l’hora de circular la pilota i trobar situacions clares de tir. Les cornellanenques van guanyar el quart amb un parcial 14-10 i arribant a la mitja part amb esperançador resultat, 27-32. El CB Cornellà va ser capaç de desestabilitzar per uns minuts les tarragonines, que van tardar ben poc en reaccionar. Una molt bona defensa després del descans va deixar les locals amb 4 punts fins el minut vuit i va encaminar la victòria lila. Les jugadores entrenades per Neila no van para de sumar punts fins a aconseguir una diferència màxima de 25 punts al l’últim període.

En Neila està molt satisfet de la imatge que ha donat l’equip després de quasi mes i mig sense competir i amb les dificultats per entrenar durant les festes de Nadal. L’entrenador espera poder mantenir aquesta intensitat de joc en els propers enfrontament.

Les Sèniors del TGN van quartes en la classificació, per sota del CB Roser, amb 9 partits jugats, sis de guanyats, tres de perduts i un partit pendent.