Inscripcions obertes pel Torneig de Santa Tecla del TGN Bàsquet

By
Updated: agost 23, 2019

Falten tres setmanes perquè el TGN Bàsquet doni el tret de sortida a una nova edició del Torneig de Santa Tecla que es disputarà al pavelló del Sagrat Cor. El campionat, que es disputarà el cap de setmana del 14 i 15 de setembre, està adreçat a equips de les categories cadet i júnior (femenins i masculins), així com en la categoria sènior femenina.

Originàriament, el torneig només era per equips de categoria sènior femenina, per això es compleix ara l’onzena edició, però més endavant s’hi van incloure les categories cadet i júnior, que enguany compleixen la vuitena edició. «Vam decidir incloure els cadets i júniors al torneig perquè d’aquesta manera les 12 Hores que fem a final de temporada abastaven les altres categories dels equips que tenim. El Torneig de Santa Tecla és un bon campionat per a preparar la temporada just abans que comenci, això el fa especialment atractiu», diu Iñaki Liarte, vicepresident del TGN Bàsquet. S’ha de dir, però, que els equips cadets femení i masculí 04 A començaran la competició aquell mateix cap de setmana. A més, el torneig forma part del programa de festes de Santa Tecla, la festa major de Tarragona.

Les inscripcions ja estan obertes i, entre altres clubs que han confirmat la seva participació es troba el Paz de Ziganda de Navarra, que jugarà amb un equip sènior que milita a Primera Nacional (equivalent a Copa Catalunya), dos cadets femenins, un júnior femení i un júnior masculí.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *