Israel Esteve és el nou entrenador del Sènior A del TGN Bàsquet

By
Updated: juliol 6, 2023

Israel Esteve Tomàs (Barcelona, 1969) es farà càrrec de la banqueta del Sènior femení ‘A’ la temporada 2023-2024 en la màxima categoria del bàsquet femení català. I. Esteve ve procedent de La JET de Terrassa on els darrers sis anys ha estat coordinant tota la Direcció tècnica del club. Una entitat amb 15 equips a la base i dos Sèniors (De 1a i 2a catalana).

El nou tècnic Lila arriba al Pavelló del Sagrat Cor amb una àmplia experiència en el món del bàsquet català, des de finals dels anys dels noranta fins a l’actualitat. L’Israel va començar la seva carrera com a tècnic del CB Pardinyes; passant per l’escola, el Sènior B i el Sènior A. Al Lleida Bàsquet aconseguiria dos Campionats d’Espanya; Cadet i Júnior preferents. També va dirigir el CB Alpicat a 1a Catalana, va ser director tècnic de la Representació Territorial de Lleida de la FCBQ, Seleccionador català Cadet i entrenador i coordinador al Bàsquet Manresa durant sis temporades – entrenant equips preferents i portant la direcció esportiva de cadet fins a les categories escolars.

En els darrers sis anys I. Esteve ha estat a càrrec de la Direcció tècnica a la JET de Terrassa on ha portat la majoria d’equips de l’entitat quan ha fet falta.

  • Per què has escollit el TGN Bàsquet? 

Penso que és un club amb una filosofia molt propera a com entenc jo el bàsquet. Treballar amb la base i aconseguir que el Sènior del club sigui un reflex a on totes aquestes jugadores de la base puguin arribar. Els clubs han de tenir identitat i el màxim de jugadores han de ser formades a la base i ser de la província. Per altra banda, tinc moltes vinculacions emocionals amb Tarragona i és una ciutat que m’agrada i on vull establir-me en un futur.

  • Què esperes de la temporada 2023-2024? 

De la temporada vinent, espero fer un any on totes les jugadores treballin a gust i creixin individualment i col·lectivament. Som i serem un equip jove i el que volem és competir i millorar. A partir d’aquest punt, doncs, volem obtenir els millors resultats possibles.

El nou tècnic del TGN Bàsquet fa més de 25 anys que està vinculat amb el bàsquet català, portant equips de formació i sèniors.

Foto de: chals.shots

#BenvingutIsrael ja formes part de l’#ADNTGN 💜

Un Comentari

  1. Pingback: Laura Pascual renova una temporada més! - Tgn Bàsquet Club -

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *