Ja són 53 els equips inscrits en la 16a edició del Torneig de Cambrils del TGN Bàsquet

By
Updated: novembre 21, 2018

Tot i que fa pocs dies que es van obrir les inscripcions pel Torneig Internacional de Bàsquet i Minibàsquet que el TGN Bàsquet organitza a Cambrils i que el 2019 celebrarà la seva 16a edició. Ara mateix ja hi ha 53 equips inscrits, una xifra molt elevada si es té en compte que el campionat s’ha de jugar del 12 al 17 d’abril, és a dir, falten més de quatre mesos.

Així, ja hi ha equips de Dublin (República d’Irlanda) com el Meteors, de França (Toulouse Travel Team), conjunts de Saragossa (Doctor Azúa i El Salvador) i de tot Catalunya (CB Cambrils, CB Premià de Dalt, CB Parets, Lliçà d’Amunt, Escola Pia Sabadell, CB Lleida, AESE, Boet Mataró i CB Vilassar). En els últims anys, el Torneig de Cambrils del TGN Bàsquet ha registrat participacions molt altes, com la de la 15a edició (2018) que va tenir 72 equips inscrits. El rècord de participants es va aconseguir l’any 2017 amb 80 equips.

Seran quatre dies de competició sense comptar l’arribada dels equips la nit abans de la primera jornada i, com sempre, el dia de descans que es farà a Port Aventura. Tots els participants, amb el pagament de la inscripció, reben una entrada a Port Aventura en una jornada lúdica que fa d’aquest campionat el més complet de tots.

El preu de la inscripció és de 250 euros i inclou l’allotjament de cinc nits a l’aparthotel Olimar II i els Apartaments Aragón.

 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS PEL TORNEIG DE CAMBRILS DEL TGN BÀSQUET

INFORMACIÓN E INSCRIPCIONES PARA EL TORNEO DE CAMBRILS DEL TGN BÀSQUET

INFORMATION AND REGISTRATION FOR TGN BÀSQUET’S TOURNAMENT IN CAMBRILS

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *