Juan Carlos Arjona imparteix càtedra sobre tècnica individual defensiva

By
Updated: juliol 23, 2015

Aquest matí ha estat el torn de Juan Carlos Arjona en el Campus d’Estiu del TGN Bàsquet. L’exentrenador del sènior femení A ha exposat els diferents conceptes defensius contra jugador amb pilota, en un matí que ha dividit en dos grups per edats. “He treballat joc de peus i braços en la defensa de jugador amb pilota. Com col·locar-se i què fer amb el cos. També hem treballat molts canvis de ritme amb els peus”, afirma Arjona. Pel tècnic, el més important de la jornada és que els jugadors retinguin el concepte defensiu d’uns exercicis que, en alguns casos, ja hauran treballat.

“Era important quedar-se amb el concepte de quan és l’hora de defensar sempre s’ha d’estar molt actiu. En la defensa s’ha d’atacar, sembla una contradicció però el defensor ha d’atacar a l’atacant, hi ha d’haver molta activitat. El més important és que ells sàpiguen que a l’hora defensar s’ha de molestar molt al jugador que té la pilota, fent moltes fintes, molts canvis de ritme endavant i endarrere, etc”, diu.

Demà serà el torn per Albert del Rey, flamant nou entrenador del TGN Bàsquet que jugarà, per primera vegada, a Copa Catalunya femenina.

 GALERIA D’IMATGES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *