Juan Carlos Arjona imprimeix el seu estil en la primera setmana d’entrenaments del sènior A

By
Updated: agost 20, 2018

Tot i que encara estem a ple estiu, el sènior femení A del TGN Bàsquet ja fa una setmana que ha començat els entrenaments en vista a arribar en plena forma a l’inici de la competició, el pròxim 15 de setembre al pavelló del Sagrat Cor i contra l’Snatt‘s Femení Sant Adrià. Es tracten de les primeres sessions preparatòries amb Juan Carlos Arjona al capdavant com a nou tècnic del primer equip, substituint Albert del Rey, que ha estat tres anys en el càrrec.

«El treball que hem fet fins ara no ha estat purament físic, sinó que hem fet pista també. Estem treballant conceptes de transició i també algun sistema ofensiu. Encara queda molta feina a fer», diu Arjona. En aquests primers dies, la feina del segon entrenador i alhora preparador físic de l’equip, Manuel Rubio, també és cabdal.

El to físic de l’equip, malgrat les vacances, és molt bo segons Arjona: «Les noies s’han esforçat molt i físicament estan millor, fins i tot, del que esperàvem. Es nota que han treballat durant l’estiu».

En aquests entrenaments destaca la presència de les dues noves incorporacions de l’equip, Cristina Peña i Xisca Vachiano, que reforçaran el joc de perímetre del TGN Bàsquet. A començaments de setembre arribarà April Watson, que en acabar la temporada passada va renovar amb el conjunt lila.

GALERIA DE FOTOGRAFIES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.