Juan Carlos Arjona, nou entrenador del sènior femení A del TGN Bàsquet

By
Updated: maig 22, 2018

El TGN Bàsquet ha tancat un acord amb el tècnic Juan Carlos Arjona perquè aquest dirigeixi la temporada vinent el vaixell insígnia del club. Arjona (8/1/1977), ja va entrenar el sènior femení A de l’entitat lila fa quatre temporades, quan l’equip militava a Primera Catalana Femenina. El tècnic es va formar com a entrenador al TGN Bàsquet quan tenia 19 anys i des d’aleshores ha dirigit conjunts de totes les categories del club.

Juan Carlos Arjona té experiència a Copa Catalunya Femenina perquè va entrenar el CB Valls dues temporades (d’un total de sis cursos en diferents categories a l’entitat de l’Alt Camp) i ara afronta el repte de fer-ho al seu club de sempre. «Em fa molta il·lusió entrenar el sènior A del TGN Bàsquet i estic molt motivat. Tinc moltes ganes de començar a entrenar», diu.

El nou màxim responsable de l’equip lila assegura que, entre les seves línies mestres, es troba el fet de jugar més ofensivament i utilitzar diferents variants defensives. «Tot dependrà de l’equip que finalment tinguem, de les jugadores amb les quals pugui comptar, però m’agrada que els meus equips anotin molt i juguin amb velocitat».

El club està tancant en aquests moments la resta de l’equip tècnic que ajudarà Arjona, així com la configuració de la plantilla pel pròxim curs. «El meu objectiu és ser competitiu sempre, no renunciar a vèncer cap rival per potent que sigui, aquest ha de ser el nostre repte. Pel que fa a la classificació, dependrà, com he dit anteriorment, de la plantilla que puguem arribar a fer», assegura.

D’aquesta manera, Juan Carlos Arjona substitueix Albert del Rey en la direcció del primer equip del TGN Bàsquet. Del Rey ha aconseguit mantenir la categoria en les tres temporades a la màxima divisió del bàsquet català i va decidir renunciar per la seva paternitat, la seva nova situació professional i la llarga trajectòria dirigint equips sèniors.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *