Judit Garcia i Sara Torruella seleccionades amb el combinat Sots 22 de la Mentoria d’Entrenadores

By
Updated: gener 3, 2023

Dues jugadores del Sènior A – Judit Garcia i Sara Torruella – han estat seleccionades per la Comissió de Bàsquet Femení de la Federació Catalana de Bàsquet per participar en el 1r entrenament d’equips Sots 22 dins de la segona edició del programa de Mentoria d’Entrenadores que tindrà lloc el proper 8 de gener al Pavelló del Club Esportiu Maristes de Girona.

Dins de les activitats previstes en aquest programa, està el Torneig dels combinats sots-21 femenins, que la temporada passada, per problemes aliens a l’organització, no es va poder celebrar. D’aquesta forma i excepcionalment aquesta temporada, el combinat serà en realitat sots-22. Així doncs, s’han creat 4 combinats sots-22 en els que han seleccionat a les dues jugadores del Copa Catalunya del TGN Bàsquet; enhorabona Judit i Sara!

El tècnic del Sènior A – Marc Rovirosa ha valorat la convocatòria de les dues jugadores Liles als mitjans oficials del club: ”És una gran notícia que certifica el bon treball i la feina que estan fent dins la categoria. I com a equip, ens reforça la idea que estem fent bé les coses i ens posiciona com a club formador referent a Catalunya”.

Finalment, us informem de les dates dels tres entrenaments i del Torneig final que ja han estat definides:

  • Primer entrenament: diumenge 8 de gener de 2023
  • Segon entrenament: diumenge 12 de març de 2023
  • Tercer entrenament: diumenge 21 de maig de 2023
  • Torneig final: dissabte i diumenge 1 i 2 de juliol de 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *