Jugadors i jugadores del TGN Bàsquet han estat convocats amb la Selecció Territorial de Tarragona

By
Updated: maig 13, 2021

Set jugadores i cinc jugadors del TGN Bàsquet han estat escollits pel Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Bàsquet per a participar en el Programa de Seleccions Territorials. Un any més alguns nois i noies de la casa tenen l’oportunitat de canviar la samarreta lila per la blava de la Selecció Territorial de Tarragona.

Les jugadores escollides de la categoria Preinfantil són: Mireia Casado, Helena Villalba i Marina Díaz. I en la categoria masculina els escollits han estat: David Neila, Adam Rubio i Roger Barrufet.

Les jugadores escollides en la categoria Cadet són: Noa Ral, Martina Sanromà, Berta Canals i Marina Picó. I els jugadors són: Marc Neila i Jan Zavala.

El Torneig constarà de dues fases, una classificatòria i una final. En la categoria Preinfantil, tant els partits femenins com els masculins, es disputaran a Balaguer dissabte, dia 15 de maig, al Pavelló Inpacsa (C/ Urgell, 106, Balaguer 25600). Els jugadors i jugadores estan convocats a les 9:00 del matí allà.

Pel que fa a la categoria Cadet, també equips femenins i masculins, jugaran a Blanes diumenge, dia 16 de maig, al Ciutat Esportiva de Blanes (C/ Mas Cuní, 43, 17300 Blanes, Girona). Les jugadores i jugadors estan convocats a les 15:00 allà.

La fase final de totes dues categories tindrà lloc a Blanes diumenge 6 de juny, i l’horari dels partits dependrà de la classificació en la fase prèvia. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *