La bona defensa del preinfantil masculí 07 B compensa els seus nombrosos errors contra el CB Alcover (53-47)

Updated: febrer 11, 2020

L’equip preinfantil masculí 07 B va vèncer el CB Alcover en un partit marcat per les imprecisions i errades dels dos equips. El conjunt visitant, que es presentava amb només vuit jugadors, va veure com es lesionava un d’ells en els primers cinc minuts i afrontava la resta del matx amb només set membres. En el tram final, la bona defensa lila va servir per a recuperar pilotes i sortir en transició, un fet que li va permetre anotar amb facilitat i arribar al final amb un marcador més còmode.