La defensa i els triples, principals arguments del cadet femení 03 A per vèncer el CB Prat (46-45)

Updated: octubre 10, 2017

El cadet femení 03 A va sumar un important triomf contra el Prat en un partit amb un final d’infart. Les noies que entrena Albert del Rey van començar molt bé, amb una gran defensa que permetia recuperar pilotes i muntar contraatacs. Amb tot, el Prat va reaccionar i va decidir carregar el joc interior on les seves jugadores eren superiors per envergadura (22-27 al descans). El panorama va ser el mateix en el tercer quart i el desavantatge va augmentar fins els 10 punts (28-38). Tot semblava perdut però el TGN Bàsquet va reaccionar amb una gran defensa que va col·lapsar l’atac rival. En l’apartat ofensiu, a més, les liles van encistellar tres triples en aquest últim període i van arribar al tram final igualat. La victòria es va decidir en un cara o creu.

TGN BÀSQUET   46

CB PRAT   45

TGN BÀSQUET: Silva 2, Vidaller 9, Garcia 6, Jaria 4, Gonzalez 7 -cinc inicial- Ral 2, Molina 8, Llanos 7, Sellares i Crespo. Tirs lliures: 15/37. Triples 3: Garcia, Mei i Llanos. Faltes 27. Eliminades: Sellares min31, Garcia minut 36 i Ral minut 37.

CB PRAT 45: Alegre 15, Carulla 10, Soto, Armengol 4, Basualdo -cinc inicial- Álvarez, Alegre 3, Quero 4, Soto 9. Tirs lliures: 5/33. Triples: 2 Soto. Faltes 28. Eliminades: Alegre minu 39 i Alvarez minut 40.

Parcials: 12/9 10/18 6/11 18/7

Arbitres: Rivas i Ortega