La defensa rival i les errades en els tirs lliures, causes de la derrota del Júnior femení 1r Any contra El CEJ L’Hospitalet (55-50)

Updated: abril 13, 2021

L’equip Júnior femení 1r any del TGN Bàsquet va perdre a la pista del CEJ l’Hospitalet víctima de la bona defensa local i, sobretot, de les errades en els tirs lliures. Després d’uns minuts de tempteig, la defensa de l’Hospitalet va col·lapsar l’atac lila que va arribar al descans amb un marcador desfavorable de 32-20. En la segona part, malgrat una certa millora, les errades des de la línia de personal (14/29) van impedir la remuntada tot i que s’anaven retallant diferències.