La Federació Catalana de Bàsquet ajorna l’inici de les competicions quinze dies més

By
Updated: octubre 28, 2020

No hi haurà bàsquet aquest cap de setmana. La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha publicat un comunicat on anuncia que les competicions organitzades per aquest ens federatiu s’ajornen quinze dies més per culpa de la situació que viu Catalunya amb la Covid-19. Els equips del TGN Bàsquet federats, per tant, hauran d’esperar, com a mínim, quinze dies més per començar la temporada. De fet, la Federació Catalana puntualitza que l’inici de les competicions està previst pel cap de setmana del 14-15 de novembre «si la situació sanitària així ho permet».

La decisió de l’ens federatiu català arriba només dos dies abans de l’inici previst de les diferents lligues (que ja s’havien ajornat prèviament). La Federació Catalana assegura que ha pres la decisió «davant el silenci de les autoritats competents en la matèria, […] tenint en compte l’augment significatiu de casos de Covid-19 arreu del territori català, […] sent coneixedora de la pèrdua d’entrenaments soferts per part dels clubs i els seus equips i coneixent la preocupació de les famílies envers els desplaçaments que han de realitzar per poder competir».

La FCBQ assegura que l’ajornament ha estat «una decisió difícil» però que s’ha pres amb «responsabilitat» on ha prevalgut la salut dels nostres federats i federades, clubs i entitats afiliades, esportistes (jugadors/es, àrbitres, auxiliars de taula, tècnics…), familiars i resta de col·lectius que formen part del Bàsquet Català (voluntaris/es, metges, preparadors/es físics/es, treballadors/es, etc.).

 

COMUNICAT ÍNTEGRE DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE BÀSQUET

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *