La Federació Catalana de Bàsquet ajorna totes les competicions fins al gener del 2021

By
Updated: novembre 14, 2020

No hi haurà partits de competició fins al gener. La Federació Catalana de Basquetbol ha anunciat que, a causa de les mesures anti Covid-19 i veient que les restriccions imposades pel govern de la Generalitat s’allarguen, com a mínim, fins al 23 de novembre, ajorna l’inici de les diferents lligues fins al 17 de gener del 2021. Pel que fa a les categories de No Promoció (júnior, sub-21, sub-25, sènior), la federació ha anunciat que es replantejaran tots els sistemes de competició i que, per tant, queden anul·lats tots els calendaris que s’havien publicat fins ara (territorial i d’àmbit autonòmic). «Com a norma general, els actuals grups de 12 ó 10 equips es reconvertiran cadascun d’ells en dos subgrups de 6 ó 5, que jugaran pel sistema de bombolla en una primera fase que tindrà un total de 10 jornades. Per la resta de campionats no inclosos en el paràgraf anterior, el Comitè Esportiu en definirà el sistema de joc», diu en un dels seus punts el comunicat de la federació. És a dir, es canviarà el format i els grups de competició.

Pel que fa als equips de Promoció (de cadet en avall), les competicions també s’ajornen fins al gener. La federació, però, esmenta, que intentarà, en el cas dels territorials de Barcelona, que aquesta pugui començar al desembre d’enguany. L’ens federatiu no esmenta cap excepció més pel que fa a les altres demarcacions catalanes.

Des del TGN Bàsquet s’està molt atent a aquests canvis que implicaran modificacions competitives en una temporada —que no ha començat— prou atípica. Els responsables del club lila estan en contacte amb els dirigents federatius en tot moment i quan les mesures anunciades per la Federació es concretin de forma més tangible —nous grups, inici d’entrenaments, sistemes de competició, etc.— el TGN Bàsquet n’informarà puntualment.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *