La Fundació Miquel Valls atorga un diploma al TGN Bàsquet pel seu compromís en la lluita contra l’ELA

By
Updated: febrer 4, 2018

El passat 20 de gener d’enguany el TGN Bàsquet va celebrar la presentació d’equips del club. El Grup d’Activitats de l’entitat lila va preparar, a més, una acció solidària, tal com va fer l’any passat també. Aquesta vegada es tractava de donar a conèixer i recaptar fons en la lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). Així, es va decidir organitzar un concurs de cocs que es vendrien per porcions durant tota la tarda i els diners que es recaptessin anirien a parar a la Fundació Miquel Valls. En total es van recaptar 446,50 euros amb la venda de trossos de coc i, a més, el TGN Bàquet va decidir aportar 300 euros més.

Ara a Fundació Miquel Valls ha decidit atorgar un diploma al TGN Bàsquet Club «pel seu compromís solidari amb la lluita contra l’ELA» en reconeixement per aquella acció solidària.

Durant la presentació també es va fer una entrevista a Pau Torres, afectat per aquesta malaltia. Torres i la seva esposa han creat una marca de vins solidaris que recapten fons per a diferents malalties i les pertinents fundacions que ajuden els malalts i familiars en aquesta lluita.

El TGN Bàsquet es mostra ferm amb el seu compromís solidari, que va més enllà del bàsquet i, per tant, organitzarà més accions d’aquest tipus cada temporada.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.