La intermitència del júnior femení provoca la seva derrota contra el CBT (37-59)

Updated: febrer 27, 2018

L’equip júnior femení del TGN Bàsquet va perdre contra el CBT en un partit on li va faltar regularitat. Les liles van encaixar un parcial de sortida de 2-15 en sis minuts i semblava que el matx seria un passeig militar per les blaves. Amb tot, el TGN Bàsquet va reaccionar des del caràcter i la defensa i va anar esgarrapant punts fins arribar al descans amb un resultat de 23-29. La pausa no va sentar bé a les files locals que havien viscut els seus millors minuts en el segon quart. El CBT va aprofitar una nova davallada en el joc del TGN Bàsquet i va obrir forat. La reacció final de les locals va ser insuficient.