La irregularitat de l’infantil femení A l’impedeix guanyar el segon classificat, el Vilassar de Dalt (55-38)

Updated: novembre 13, 2018

L’infantil femení A va perdre contra el Vilassar de Dalt en un matx on la irregularitat de les liles va ser clau per entendre la derrota. Així, les visitants no van sortir bé a la pista i van permetre que el seu rival fes un parcial de 14-5 en els primers deu minuts que va obrir una escletxa en el marcador. Malgrat tot, les noies que entrena David Artero es van refer a còpia de bona defensa però a bona actuació abans del descans no ha tingut continuïtat a la represa i el Vilassar ha marcat un altre parcial de 16-6 que ha estat decisiu.