La jugadora de l’equip aleví femení de 5è Marta Sánchez guanya el concurs dibuix pel cartell de les XII hores

By
Updated: juny 4, 2019

El TGN Bàsquet ja ha triat la guanyadora del cartell que ha de servir per a il·lustrar les XII Hores de bàsquet i minibàsquet de l’entitat lila que es faran aquest dissabte 8 de juny. Marta Sánchez, jugadora de l’aleví femení de 5è, ha fet el millor dibuix segons el jurat i això li ha valgut el premi d’entrar a formar part de la història d’una activitat basquetbolística, les XII Hores, que enguany celebrarà la 38a edició, tot un rècord.

El club va rebre més de 20 dibuixos que aspiraven a ser la imatge de les XII Hores i finalment Sánchez ha estat la millor. El seu disseny presenta una pilota de bàsquet que, a manera de superheroïna (du una capa pila amb el nom de TGN) es dirigeix, tot volant, cap a la cistella. Tota l’escena està envoltada d’una aurèola blava que dibuixa la paraula «saco» (acrònim de Sagrat Cor, el color dels equips del qual és blau).

El disseny que ha resultat guanyador estarà inclòs en totes les medalles que rebran els equips participants en les XII Hores.

Per haver fet el millor dibuix, Marta Sánchez s’endurà com a premi material esportiu i, a més, una setmana al campus d’estiu de dia del TGN Bàsquet completament gratuïta.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *