La jugadora del sènior femení, Ona Fort, abanderada de la torxa dels Special Olympics

By
Updated: setembre 30, 2018

Tarragona ha estat aquest matí seu del recorregut de la torxa dels Special Olympics, una competició per a persones amb discapacitat intel·lectual que enguany es farà del 4 al 7 d’octubre a la Seu d’Urgell i a Andorra la Vella i que reuniran 1.750 esportistes de Catalunya, la resta de l’Estat i de l’estranger.

La jugadora de l’equip sènior femení del TGN Bàsquet Ona Fort, ha estat una de les membres de la comitiva de la flama olímpica que aquest migdia ha recorregut els carrers de la Part Alta de Tarragona. Fort ha format part del relleu situat al carrer de les coques i que ha entregat la torxa a la Plaça del Fòrum. La pivot tarragonina ha anat en representació del club lila, que sempre forma part de les diferents activitats solidàries que li proposen.

La comitiva total ha estat molt nombrosa dins d’un ambient festiu. El recorregut ha finalitzat a la Plaça de la Font on hi havia un escenari.

Els Special Olympics és un moviment que, tal com s’explica al web de la divisió catalana, «va ser fundat per Eunice Kennedy Shriver i amb seu a Washington. Aquest moviment està reconegut pel Comitè Olímpic Internacional i està adherit als principis de la Carta Social Europea adoptada pel Consell d’Europa i subscrita a Torí (Itàlia) el 18 d’octubre de 1961, ratificada per Espanya el 29 d’abril de 1980».

A Catalunya, «l’entitat va ser constituïda el 9 de febrer de 2005 i presentada en públic el 14 de març de 2005, estant registrada a la Secretaria General de l’Esport i a la Conselleria d’Acció Social i Ciutadania».

GALERIA DE FOTOGRAFIES

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *