La passada i la presa de decisions, la masterclass de Laura Vilamajor

By
Updated: juliol 27, 2017

L’última masterclass de l’edició del 2017 del campus d’estiu de dia del TGN Bàsquet ha anat a càrrec de Laura Vilamajor, una de les capitanes de l’equip sènior femení, que milita a Copa Catalunya. Vilamajor ha centrat aquest matí el seu clínic en la passada i les preses de decisió en el joc. «Hem treballat diferents tipus de passades, des de la que es fa per l’esquena, de beisbol, en contraatac, etc. A més, hem practicat situacions d’1×0, 2×0 i 2×1. Tot això es feia perquè els jugadors s’adonessin de la importància de la visió del joc, de com i quan fer una bona passada a un company», explica Laura Vilamajor.

El treball s’ha dividit en dos grups i amb els més petits els exercicis han estat més lúdics. «Amb els grans hem fet un treball diferent, també hem volgut tractar sobre les superioritats, la presa de decisions segons el moviment de cadascú, cap a quin costat anem», diu.

El campus d’estiu de dia del TGN Bàsquet finalitza demà amb una participació notable. Les diferents masterclass (Raül Bonet, Anna Pocino, Montse Martí i Laura Vilamajor en aquesta edició), són tot un clàssic d’aquesta activitat del club i serveixen per reforçar encara més el treball que es fa cada setmana al campus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.