La pluja no pot aturar l’esperit de les XII Hores del TGN Bàsquet

By
Updated: juny 13, 2015

Ni un dia rúfol, amb pluja, ha pogut amb les XII Hores del TGN Bàsquet. El mal temps, a partir de mig matí, semblava que faria perillar aquesta 34ena edició del torneig, però la diligència dels tècnics del club lila i, la bonança meteorològica a partir de l’hora de dinar han permès completar una jornada en què només s’han hagut d’anul·lar una quinzena de partits. “Estàvem molt pendents del temps des d’ahir. Els primers set partits -set pistes alhora- s’han jugat sense problemes però després ha començat a ploure i hem hagut de reestructurar tots els horaris. D’aquesta manera hem decidit prioritzar els equips que venien de fora, com els de l’Aragó, el Vilassar i tota la resta. Hem traslladat els partits al pavelló, en dues pistes, i per agilitzar-ho hem fet partits de trenta minuts en dues parts de quinze sense aturar el rellotge i així poder jugar el màxim possible”, explica Iñaki Liarte, vicepresident del TGN Bàsquet.

La pausa en la pluja que hi ha hagut a les dues de la tarda ha estat molt ben aprofitada pels tècnics del TGN Bàsquet que, en un tres i no res, han preparat les pistes exteriors per tal de poder disputar-hi partits. “Quan hem vist que parava de ploure hem esperat que s’eixuguessin les pistes i a les quatre ja hem començat a jugar amb una dinàmica normal d’una hora per partit. S’han anul·lat quinze partits en tota la jornada i, per ser sincer, tal com pintava el dia al matí, pensava que s’anul·larien molts més”, diu Liarte que recorda que enguany s’havia canviat la data de les XII Hores per tal que no coincidís amb els Campionats de Catalunya: “Ara feia 6 o 7 anys que no plovia per les XII Hores. Habitualment sempre fem el torneig el primer cap de setmana de juny, però enguany teníem diversos equips als Campionats de Catalunya, per això vam decidir posar aquesta data, suposo que l’any vinent, veient el que ha passat amb el temps, tornarem a la data de sempre [riu]”.

La bona relació amb els clubs participants en el torneig ha permès que la reestructuració dels partits fos molt més fàcil, un fet que Liarte valora molt positivament: “Vull agrair a tots els clubs que han vingut la seva predisposició a adaptar-se als canvis que hem hagut de fer. Tothom ha ajudat molt”. El vicepresident del TGN Bàsquet va voler reivindicar el caràcter festiu de les XII Hores: “Les XII hores són una festa. No hi ha classificació, es tracta de passar-ho bé en el comiat de la temporada”.

GALERIA DE FOTOS

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *