La presentació d’equips: el potencial d’un club més unit que mai

By
Updated: febrer 11, 2019

Dissabte passat es va fer la presentació d’equips del TGN Bàsquet. Un total de 34 conjunts de l’entitat lila van desfilar davant d’unes graderies del pavelló Sagrat Cor plenes de gom a gom per veure els petits basquetbolistes des de l’escola P4 fins a la categoria sènior. Una feina de formació enorme que des del club es fa amb molt d’orgull. El sentiment de pertinença a la família lila.

Com en la presentació de l’any passat, enguany aquest acte va servir per donar suport a una iniciativa solidària. Aquesta vegada es va optar per repetir amb la Fundació Miquel Valls que lluita per donar a conèixer l’Esclerosi Lateral Amiotròfica. En el vestíbul del pavelló es va instal·lar una parada d’aquesta fundació i també dels vins Ilusión+, una iniciativa de Pau Torres, malalt d’ELA i que busca recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia i d’altres.

El mestre de cerimònies de la gala de presentació va ser Adrià Adam, fisioterapeuta del club i que també exerceix de presentador al Torneig de Cambrils. Adam va iniciar l’acte donant la benvinguda als assistents i, de seguida, va resaltar el paper de la Fundació Miquel Valls i va entrevistar una representant d’aquesta entitat, que va explicar la feina que fan al públic assistent. Com també es va fer l’any passat, el TGN Bàsquet va organitzar una mostra de dolços solidaris que es venien a 1 euro cada porció per tal de recaptar fons per la Miquel Valls. Es va instal·lar una parada al matí i durant tota la tarda i l’èxit va ser notable, exhaurint les existències. En els pròxims dies, un cop fet el recompte, s’entregaran els diners a la fundació.

I tot seguit la desfilada d’equips que va tancar l’equip sènior que posteriorment havia de jugar contra el Grup Barna en un partit molt important (les noies que entrena Juan Carlos Arjona van vèncer fent tot un recital defensiu: 67-40). Les dues capitanes de l’equip, Laura Pascual i Laura Vilamajor, van fer uns parlaments en nom de l’equip. Anteriorment també havia fet el seu discurs el president del club, Josep Maria Adam, el gerent de l’escola Vedruna Sagrat Cor, Jaume Sabater, i la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina. Finalment, es va entregar un obsequi a un dels patrocinadors del club, Panishop.

L’acte es va tancar, com sempre, amb la tradicional foto de família.

GALERIA DE FOTOGRAFIES

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *