La pressió defensiva i la direcció de joc, claus en el triomf del Cadet femení 05 B contra el Bàsquet Baix Gaià (48-59)

Updated: març 23, 2021

L’equip Cadet femení 05 B del TGN Bàsquet va sumar la primera victòria en la seva tornada a la competició. El conjunt que entrena Adrià Adam es va imposar al Bàsquet Baix Gaià a domicili tot i un inici una mica fluix, tot i que dominant en el marcador (9-13). A partir del segon període, la millora defensiva visitant, amb una pressió a tota la pista, i la direcció de joc lila, va permetre encarar millor el partit (20-28 al descans), i obrint una escletxa significativa quan faltaven deu minuts pel final del matx (35-47).