La primera sessió de tecnificació d’alevins de la temporada aplega 70 jugadors d’arreu de la demarcació de Tarragona

By
Updated: novembre 27, 2017

Per primera vegada des que el TGN Bàsquet organitza les sessions de tecnificació d’alevins es va haver d’utilitzar una pista exterior per tal de poder encabir tots els jugadors que van anar al pavelló del Sagrat Cor. «Això rai, encara en tenim més», comentava un dels 17 entrenadors que el club lila va posar a disposició dels joves jugadors i jugadores ahir diumenge. I és que la capacitat de creixement del TGN Bàsquet sembla que no té límits i en aquesta primera sessió es van aplegar 70 jugadors per a millorar les seves capacitats basquetbolístiques. I la xifra podria anar augmentant perquè el club lila encara tenia disponibles quatre pistes més a l’aire lliure.

La pista del Sagrat Cor feia patxoca, una munió de jugadors, la meitat dels quals d’altres clubs de la demarcació —les tecnificacions són gratuïtes i estan obertes a tothom—, es posava a les ordres dels tècnics del TGN Bàsquet. Malgrat la gran quantitat de basquetbolistes, els exercicis es van fer amb una precisió quirúrgica, sense esperes, pauses o dubtes. Com un rellotge suís.

«Aquest exercici és molt complicat», deia una jugadora a una companya. Es tractava d’una prova d’habilitat en què es combinava una pilota de bàsquet i una de tenis i els jugadors tenien dificultats en coordinar els moviments. Però d’això es tracta, de posar les coses difícils i millorar.

«Estem molt contents perquè cada vegada venen a treballar amb nosaltres més jugadors i jugadores i de més escoles i clubs d’arreu de la demarcació. D’entrada podria semblar que l’altíssim nombre de jugadors podria dificultar el funcionament de la jornada, però les instal·lacions del club, el material i l’equip humà permet que els nostres objectius tècnics es marquin i es treballi de manera individualitzada a tots els participants», diu Pau Robert, màxim responsable de la tecnificació d’alevins del TGN Bàsquet. L’organització no és senzilla perquè fins al mateix moment de començar la sessió no se sap quants jugadors participaran, ja que no hi ha inscripció prèvia.«És increïble veure com una activitat com aquesta, que va començar com iniciativa una interna pel club, s’ha convertit en una jornada molt seguida per molts jugadors i jugadores de la demarcació. El gran triomf en l’organització de les tecnificacions de mini ha estat no perdre l’essència formativa tot i l’augment exponencial dels participants», assegura Pau Robert.

GALERIA DE FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.